Konkurs – Konkurshjelp – Økonomisk hjelp – Bedriftsrådgivning – Sliter du med regninger?

LB_Bunke_med_papire_165051c

Konkurs-Konkurshjelp-Bedriftsrådgivning-Sliter du med regninger?

Sliter du med regninger? Da bør du re-strukturere virksomheten din nå!

Kontakt bedrifthjelp direkte her!

Konkurshjelp kan bistå deg med dette. De er en firma rådgiver som har denne type re-struktureringer som spesialfelt.
Du kan lese mere på hjemmesiden: www.konkurs-okonomi-hjelp.no

Har du akkutte problemer kontakt disse rådgiverne (Generelle henvendelser):

Kontakt konkurshjelp – kontaktskjema – Mobil: 45 12 95 79

Alternativt kontakte dem på mobil: 45 12 95 79

Når du sliter med å betale regninger, er det ofte et signal om at det mere underliggende problemer innad i bedriften.

Ofte har bedrifter en stor gjeldsgrad og bruker store ressurser på å betale avdrag og renter på lån, samt betale store finankostnader på kassakrediter m.m.

Mange velger å kompensere på dette ved å stadig ta opp nye lån og kassakrediter inntil man møter veggen ved at man blir slått konkurs eller blir tvunget til å melde oppbud.

Før man kommer til den situasjonen at man blir slått konkurs, har man muligheten til å re-strukturere firmaet ved å sanere all gjeld og rett og slett bli gjeldsfri.

Man løser ikke bedriftens kortsiktige og langsiktige økonomiske problemer ved å ta opp nye lån og kassakreditter. Gjelden må ned og aller helst helt bort.

Statistisk sett har 75% av bedriftene som sliter med stram likviditet og/eller underskudd. Mulighet for å betraktlig bedre likviditetsgraden, kontantstrømmen og attpåtil begynne å få overskudd. Hvis man får redusert eller fjernet finanskostnadene og gjeld i selskapet.

Konkurshjelp kan i denne prosessen bistå deg med alt det formelle og juridiske tilknyttet denne re-struktureringen. De tilrettelegger alle nødvendige dokumenter, avtaler, pantestillleser, kontrakter m.m.

Konkurshjelp anslår at gjennomsnittlig tid det tar for en re-strukturering for en bedrift som har ca. 20-30 millioner i omsetning, er 3 uker. For mindre bedrifter vil det ta mindre tid.

Dermed vil en løsning på dine problemer være i nær fremtid, med mindre du ikke gjør noe med din situasjon eller i værste fall tar opp yttligere lån og kassakrediter. Gjør noe i dag og få en ny start innen 3 uker…….

Husk! Har du økonomiske problemer er ikke alltid den rette løsningen å øke kassakrediten, låne mere kapital med sikkerhet i private eiendeler, initiere gjelds akkord, forhandle frem en nedbetalings avtale etc.

Dette løser kun problemet kortsiktig og kan forværre situasjonen yttligere. Man løser ikke de underliggende problemene.
Ofte er økonomiske problemer et resultat av en kortere eller lengre periode med nedgang i inntekter og/eller uventet store kostnader eller avskrivninger.

Har man kommet seg ut av vanskelighetene og man starter å tjene penger igjen. Vil tidligere gjeldsposter, allikevel tynge deg slik at inntektene i beste fall kun dekker driftsutgiftene og gamle gjeldsposter.

Ofte ser man ikke faresignalene før man i værste fall får en konkurs begjæring.

En konkurs er forbundet med noe negativt. Men faktum er at en konkurs kan være befriende.

Befriende ved at du blir gjeldsfri!

Ved en konkurs står du ikke personlig ansvarlig for gjeld i selskapet. Herunder gjeld til kemneren og fylkesskatte kontoret.
Dermed kan du ta med deg alle verdier og eiendeler over i et nytt selskap.
Ved at du etablerer et nytt firma og overdrar innmaten fra ditt gamle gjeldstyngede firma over til ditt nye firma som er gjeldsfritt!

Du kan overdra alt fra ditt gamle firma. Du kan også overdra:
• firma navn
• telefon nummer
• lokaler
• varelager
• kundefordringer
• kunder
• leverandør avtaler
• biler
• m.m.

Ved en slik overdragelse merker ikke dine forretnings forbindelser og ansatte noen ting, utover hva du formidler av informasjon.

Konkurshjelp hjelper deg med informasjons materiale til forretnings forbindelser og ansatte hvis du ønsker dette.

Konkurshjelp bistår deg vidre med å slå deg selv konkurs. Dette kalles juridisk for å melde oppbud. Når du melder oppbud går du teknisk sett konkurs. Men i motsetning til at noen begjærer og slår deg konkurs. Beholder du kontrollen over situasjonen ved at du slår deg selv konkurs.

Konkurshjelp. Hjelper deg med alt det praktiske ved denne re-struktureringen, samt oven for bostyrer hvis det skulle være nødvendig.

Har du gjeld på forskudds trekk, merverdiavgift, skatt og arbeidsgiver avgift. Vil du være svært tjent med å gjennomføre en selvutløsende konkurs.

Hvorfor?

De aller fleste som har skattegjeld har veldig små sjangser til å nedbetale denne gjelden eller sannere gjelden på den tradisjonelle måten.

Dette har med at avgiftsmyndighetene skjeldent gir deg en nedbetalings avtale og har i tillegg en lei tendens til å begjære deg konkurs veldig raskt hvis du skylder beløp over kr 60 000,-